Meeting Space by Richard Shed studio

published in: Interiors By Costas Voyatzis, 04 February 2009

Pin It

A meeting space for a creative agency in Shoreditch, East London
Responding to the clients needs for privacy and a division of function in their studio, Richard Shed & An Michiels solution was to design a partition wall which has a defining presence in the space.
The structure ensures that people are aware of activity from either side in a non-intrusive way.
The archetypal profile is directly offset from the walls and ceilings in the space. The bold graphic language of the wall reflects the joists, battens and supports in it’s immediate environment. The studio side remains untreated white oak whilst the meeting side is clad with a thin layer of natural felt.

sources:

Richard Shed studio , An Michiels

Your message is awaiting moderation. Thank you. - {x}

Leave a comment

Make sure you enter the * required information where indicated. Please also rate the article as it will help us decide future content and posts. Comments are moderated. Please no link dropping, no keywords or domains as names; do not spam, and do not advertise!